Η άγνωστη Μπρατισλάβα…


O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Ανακαλύψτε τη Μπρατισλάβα, την άγνωστη πρωτεύουσα της Σλοβακίας και την πόλη που χτυπά η καρδιά της χώρας.  Μία από τις νεότερες σήμερα πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Η Μπρατισλάβα βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη, ενώ η οροσειρά των Καρπαθίων ξεκινά εντός της περιοχής της πόλης με τα βουνά Μικρά Καρπάθια (Malé Karpaty).

Ξεκινήστε την περιήγησή σας στην πόλη με μια βόλτα στο Staremestro της παλιάς πόλης, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος είναι πεζοδρομημένο.  Η Μπρατισλάβα έχει πλούσια πάρκα και ένα πλήθος από κλασσικά κτήρια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ο καθεδρικός ναός του Αγίου Μαρτίνου, γοτθικού ρυθμού του 13ου αιώνα.   Απαραίτητες είναι επίσης μια στάση στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο, την εθνική πινακοθήκη, το θέατρο αλλά και το εθνικό μουσείο.

Μια παλιά νοσταλγική πόλη.  Επαύλεις νότια του ποταμού Δούναβη, παλάτια και κάστρα συνυπάρχουν αρμονικά με γιγαντιαία συμπλέγματα του κομμουνιστικού παρελθόντος.  Στη Μπρατισλάβα βρίσκονται τα σημαντικότερα μουσεία της Σλοβακίας, ενώ μπορείτε να διασκεδάσετε σε μια πληθώρα μπαρ που πλημμυρίζουν ως επί το πλείστον οι πολυάριθμοι φοιτητές της πόλης.

Η Μπρατισλάβα απέχει μόλις 50 χλμ. (45-65 λεπτά με το τρένο) από τη Βιέννη και το travelplan.gr έχει ετοιμάσει για σας μια ξεχωριστή πρόταση και σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να τις απολαύσετε αμφότερες σε μια εξόρμηση σας!

Ανακαλύψτε τη μοναδική προσφορά μας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, που όλο και πλησιάζει!  Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους στο: 210.3333300.

Ακολουθήστε το Capital.gr στα Social Media
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s