Ευρωπαϊκοί προορισμοί που πρέπει να επισκεφτεί κανείς νέος!

O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος &
η ομάδα του 
travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Υπάρχουν κάποια μέρη στην Ευρώπη, που πρέπει να επισκεφτεί κανείς νέος.  Προορισμούς, που οποτεδήποτε και να τους επισκεφτείτε αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζουν, ως νέοι όμως υπάρχουν πτυχές τους που θα απολαύσετε πολύ περισσότερο!  Τα ταξίδια δίνουν μοναδικές εμπειρίες ζωής και όταν ταξιδεύει κανείς νέος .

1. Βαρκελώνη, Ισπανία
Ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ευρώπη για να επισκεφτείτε ούτως ή άλλως!  Στη Βαρκελώνη σας περιμένουν festival και live με τον πιο νεανικό τόνο!

2. Λονδίνο, Αγγλία
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στον κόσμο.  Αν είστε νέος ειδικά, pubs και μεγάλες κανάτες μπύρας περιμένουν να γεμίσουν τα απογεύματά σας μετά τους ατέλειωτους ποδαρόδρομους.  Συγκεκριμένα θα σας συστήναμε την pub όπου σύχναζε η Amy Winehouse, όπου είναι σίγουρο δεν πρόκειται να πλήξετε λεπτό!

3. Παρίσι, Γαλλία
Η πόλη των ερωτευμένων είναι σίγουρα ιδανική να την επισκεφτεί κανείς όταν είναι νέος & ερωτευμένος (ή εναλλακτικά ελεύθερος και εμφανίσιμος!)   Τα καφέ σφύζουν από τρυφερά ενσταντανέ.

4. Άμστερνταμ, Ολλανδία
Είναι προφανές γιατί το Άμστερνταμ πρέπει κανείς να το επισκεφτεί νέος.  Φροντίστε μόνο να το επισκεφτείτε μ’ ανοιχτό μυαλό!

5. Ιταλία
Αν ταξιδεύετε ειδικά με φίλους, η Ιταλία είναι το μέρος για να πάτε!  Αδύνατο να επιλέξει κανείς συγκεκριμένο μέρος ή πόλη!  Περάστε τις μέρες σας στην παραλία, περιπλανώμενοι ανάμεσα στα όμορφα καφέ, απολαμβάνοντας ένα θεϊκό σκηνικό και την κοινωνικότητα του γειτονικού λαού!

6. Εδιμβούργο, Σκωτία
Μια πανέμορφη χώρα, που θα σας εντυπωσιάσει.  Μια συναρπαστική πόλη με ένα πλήθος επιλογών, ενώ μπορείτε πάντα να ταξιδέψετε στα διάσημα highlands!  Εξαιρετική άφθονη μπύρα, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ haggis.

Βαρκελώνη Παρίσι
Άμστερνταμ Εδιμβούργο

Ακολουθήστε το Capital.gr στα Social Media
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s