Τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή λόμπι ξενοδοχείων!

Τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή λόμπι ξενοδοχείωνΘαυμάστε τους χώρους υποδοχής διάσημων και ιστορικών τόπων διαμονής σε όλο τον κόσμο

Τα ξενοδοχεία που θέλουν να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη, δεν στέκονται μόνο στη πολυτέλεια των δωματιών ή της εξωτερικής όψης. Αντίθετα, κομβικό ρόλο στην εντύπωση που θα αποκομίσει ο πελάτης παίζει το λόμπι.

Δείτε παρακάτω τους πιο εντυπωσιακούς χώρους υποδοχής σε όλο τον κόσμο…



Το ιστορικό ξενοδοχείο Palmer House Hilton στο Σικάγο έχει αποκατασταθεί με μεγάλη προσοχή, διατηρώντας την αιώνια γοητεία του και τη μαγευτική του ατμόσφαιρα.



Το φημισμένο ξενοδοχείο Waldorf Astoria στη Νέα Υόρκη ανακαίνισε πρόσφατα το Park Avenue λόμπι του, τονίζοντας τις καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα, που προσδίδουν μια χαλαρότερη αίσθηση.



Το κύριο λόμπι του ξενοδοχείου Waldorf Astoria διαθέτει διακόσμηση στους ζεστούς τόνους του ξύλου και ένα εντυπωσιακό κεντρικό ρολόι.



Το λόμπι του ξενοδοχείου Willard στη Washington δίνει την αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας και άνεσης.



Το λόμπι σε σχήμα ροτόντα του Saint Regis Monarch Beach Resort στην Καλιφόρνια, έχει καθαρές γραμμές και φυσικούς χρωματικούς τόνους.



Το ξενοδοχείο Jefferson στο Richmond ενσωματώνει πινελιές σχεδιασμού Τζέφερσον στο καθιστικό του. 



Το κύριο λόμπι του ξενοδοχείου Jefferson είναι «βυθισμένο» και ευρύχωρο.



Το αίθριο λόμπι του Al Bustan Palace, ιδιοκτησίας Ritz-Carlton στο Ομάν, διαθέτει μαγευτική οροφή, περικυκλωμένη από τολμηρούς θόλους.



Το καθιστικό στο Four Seasons Guangzhou, στην Κίνα, σου δίνει μια απόκοσμη αίσθηση, «τυλιγμένη» σε μια γυαλιστερή ατμόσφαιρα.



Μια άλλη οπτική του κοινόχρηστου χώρου στο Four Seasons Guangzhou, της Κίνας, παρουσιάζει μια εικόνα με γεωμετρικά σχήματα, έντονες γραμμές και διακριτικό φωτισμό.



Το ξενοδοχείο Peninsula στο Χονγκ Κονγκ διαθέτει ένα κλασικό ευρύχωρο λόμπι με καταρτισμένο προσωπικό από τότε που άνοιξε, πριν από 85 χρόνια.



Η κομψότητα του ξενοδοχείου Four Seasons George V στο Παρίσι αποπνέει την σοφιστικέ διάθεση της πόλης του Φωτός. Εδώ γυρίστηκαν και πλάνα από την ταινία «French Kiss».



Το Trump International Hotel & Tower στο Τορόντο λαμπυρίζει σε τόνους γρανίτη και σκούρων ξύλων.



Στο λόμπι του ξενοδοχείου Beverly Wilshire Beverly Hills στο Λος Άντζελες τις εντυπώσεις κλέβει ένας τεράστιος και αστραφτερός πολυέλαιος.



Το Trump International Hotel στο Λας Βέγκας διαθέτει έντονες γωνίες και βελτιωμένες σχεδιαστικές πινελιές.



Το λόμπι και το καθιστικό στο The Fairmont Copley Plaza στη Βοστόνη προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να κοιτάξουν προς τα πάνω.



Το λόμπι του ξενοδοχείου Four Seasons στη Νέα Υόρκη, σχεδιασμένο από την εταιρεία IM Pei είναι ένας ναός της αρχιτεκτονικής.



Το λόμπι του ξενοδοχείου Breakers στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.



Το ξενοδοχείο Drake στο Σικάγο έχει φιλοξενήσει προέδρους και παγκόσμιους ηγέτες.



Το Burj Al Arab στο Ντουμπάι εντυπωσιάζει όχι μόνο λόγω του εξωτερικού σχεδιασμού του, αλλά και λόγω του πολύχρωμου και εκλεπτυσμένου λόμπι του.



Οι βαθιές αποχρώσεις του ξύλου αντισταθμίζονται με μπεζ και φλοράλ πινελιές, που δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα στο λόμπι του ξενοδοχείου της αλυσίδας Four Seasons, στο Μπουένος Άιρες.



Το λόμπι του Mandarin Oriental, στην Bangkok, αποπνέει μια άμεση αίσθηση του τόπου.



Άγριες πινελιές, όπως οι animal-print καρέκλες, τα έντονα μοτίβα στο χαλί και ένα κλουβί στο παρασκήνιο, δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στο ξενοδοχείο ZaZa στο Χιούστον.



Το λόμπι του Amway Grand Plaza στο Grand Rapids, μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη οροφή, καλυμμένη με χρυσό, στον κόσμο.

Leave a comment