Νέα υπηρεσία της Aegean για online κράτηση πάρκινγκ στο «Ελ. Βενιζέλος»

Νέα υπηρεσία της Aegean για online κράτηση πάρκινγκ στο «Ελ. Βενιζέλος»Έκπτωση έως και 50% με ένα κλικ…

Νέα υπηρεσία για online κράτηση θέσης πάρκινγκ με έκπτωση έως και 50% στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσφέρει η Aegean, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την αγορά εισιτηρίου από την ιστοσελίδα της.

Οι επιβάτες της Aegean έχουν πλέον τη δυνατότητα να κλείσουν απλά και εύκολα μαζί με το εισιτήριό τους και θέση στάθμευσης στο αεροδρόμιο.

Ειδικότερα, για όσους αγοράζουν το εισιτήριό τους μέσω του website της Aegean, παρέχεται η δυνατότητα στο βήμα της πληρωμής να επιλέξουν και την κράτηση της θέσης στάθμευσης. Έτσι με ένα click προστίθεται το parking στο σύνολο της αγοράς τους ενώ επωφελούνται οικονομικά καθώς τους παρέχεται έκπτωση έως και 50%.

Η Aegean στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξυπηρέτησης των πελατών της συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να αναπτύσσει συνέργειες με στόχο τη βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας. H συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται από το website της Aegean www.aegeanair.com και ανεξαρτήτως από την κράτηση εισιτηρίου, μέσω μιας απλής διαδικασίας 5 «βημάτων».
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s