Μια ανθρώπινη «φωλιά» ψηλά στο δέντρο!

Μια ανθρώπινη «φωλιά» ψηλά στο δέντρο! Πώς είναι να μένεις σε ένα δωμάτιο στερεωμένο στον κορμό δέντρων; Αυτή η απόλυτη εμπειρία σε περιμένει να τη ζήσεις και μάλιστα σε μια μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία, 3 ώρες μακριά από το Μάντσεστερ, της Αγγλίας.

Αυτό το συναρπαστικό μέρος είναι η πρώτη σκηνή που στήνεται σε δέντρο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Red Kite Tree είναι μια στρογγυλή κατασκευή από ελαφρύ υλικό φτιαγμένο από υβριδικό αλουμίνιο και ύφασμα ειδικό για σκηνές. Εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον και δεν προσβάλλει την αισθητική του περιβάλλοντα χώρου.
Η σφαιρική του δομή έχει διάμετρο 3 μέτρα και ουσιαστικά κρέμεται ανάμεσα στα δέντρα με ένα εξαιρετικά ευφυές σύστημα. Το εσωτερικό είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο άτομα. Μάλιστα το διπλό κρεβάτι γίνεται καναπές για να μπορούν οι ένοικοι να ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια της μέρας.
Από το παράθυρο του ιδιότυπου αυτού χώρου οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα της φύσης. Οι θερμικές επενδύσεις σας καλύπτουν από το κρύο, ενώ υπάρχει και εγκατάσταση για ξυλόσομπα. Η πρόσβαση στη σκηνή θα είναι από μια μικρή γέφυρα και στη συνέχεια, σε μια υπερυψωμένη πλατφόρμα. Από την υπερυψωμένη ξύλινη πλατφόρμα θα βρείτε την είσοδο της σκηνής, καθώς και το μπάνιο.
Τιμές: Από 359 ευρώ, για 2 άτομα για 3 ημέρες διαμονή
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s